tiistai 17. syyskuuta 2013

Kokoomusnuoret palaavat juurilleen?

Papin kaapuinen rautakypärä kokoomuslainen a´la Kari *] on menneisyyttä. Kokoomus on toivo ja työmies (millään tavoin tässä halventamalla rehtiä työmiestä) – Kokoomus on myös yleispuolue, joka menetti identiteettinsä 1] ja arvoaatteensa.

Tänään Kokoomus Nuoret ry ottaa irtiottoa nk. ”ukkokokoomuksesta”, jossa virtaa kataismaiset asiasisällöttömät hokemat hyvinvoinnista, työntekemisestä, natotuksesta ja läntisestä itsepintaisuusväittämistä. Kokoomus oli pitkään suurin puolue – nuori puheenjohtaja oli antanut uskoa, voimaa ja tavoitehakuisuutta.


Mersun takapenkki rämetti Kokoomuksen materiaaliseksi kulutusyhteiskuntapuolueeksi, jossa mahtailevat näyttö- ja vertailutalouksien 2] airueet. Kokoomus oli tehnyt suuren harppauksen pois sellaisesta, jossa oli arvot ja aatteet. Nämä arvoaatteelliset karkasivat kalluppien mukaan Keskustaan ja Perussuomalaisiin.


Kokoomus Nuoret räväytti irtiotolla

Nyt peräänkuulutetaan reippaasti soinilaisten ja halla-aholaisten teesejä – hyväksymällä ”kiihoituksen kansanjoukkoja” vastaan sekä lakkauttaisivat vähemmistövaltuutetun tehtävät ja viran. Kokoomusnuorista on tullut reviiripuolustajia 3]

Tasavero juoksuttaa yhteiskuntaa kilpailutilanteeseen, voimakkaammin kuin progressiot, joista luodaan nyt vihervasureiden voimin kansalaispalkan 4] alkeita. Kokoomusnuoret eivät halunne vapaamatkustajia, vaan yrittämistä, oveluutta, peliä ja menestymistä – ainakin materiaalisin mittapuin.


Suomi kuuluu suomalaisille,

ja arvaan, että kokoomusnuoret huutavat aitosuomalaisuuden perään – ”Suomi on hyvä maa, ja sitä puolustaa parhaiten aitosuomalainen itse” -näin suunilleen nuorten ihannoima edesmennyt isänmaan sinivalkoinen ääni, kenraali Adolf Ehnrooth 5] usein maalaili.


..
Suomesta puuttuu aito oikeistolainen puolue,

sille perustoja luodaan perussuomalaisten äärisiivistä, Itsenäisyyspuolueesta kuin vielä järjestäytymättömistä liikkeistä, joita muhii jo pinnan alla. Soiniintuneiden halla-aholaisten mielenliikkeitä arvaillaan – puhumattakaan hakkaraislaisten orastavista mielenvärähtelyistä.


Huuto menneisyydestä – IKL?

Ajaako Kokoomus Nuoret ry ukkopuoluettaan katsomaan totuutta silmiin? Reivaako kokoomusnuoret ikiaikaisista Ilkka Kanervan 6]maailman avoinna suuntaan tai toiseen” ideologiasta selkokieliseen isänmaan puolustamiseen, historia-arvojen nostoon sekä perinteelliseen 'aito Suomi, hyvä itsenäinen Suomi' suuntaan?


Nuorten kapina – vai kapina jo laajemminkin?

Kokoomuksessa saattaa muhia muutoinkin voimakas pinnanalainen kapinaliike saamattomuutta kohtaan – aika on jo muutoksille ja vahvoille johtajille; ehkä vain Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujusen vahva persoona puolueen sisällä on pitänyt muutosvoimat toistaiseksi aisoissa.


Kokoomus luo nahkansa –

sillä sen taustajoukot ovat jo kyllääntyneet väripalettihallitukseen 7], joka ei kykene ajamaan aitokokoomuslaisia aatteita kansakuntamme hyväksi. Reivaus alkaa puheenjohtajan vaihtumisesta – eroava pääministeri ei voi olla puolueensa keulakuva, sillä sextetti on elonsa illassa ja jo ”kreikka III” saattaa suistaa hallituksen nurin, koska pinna palaa lopulta kärsivällisimmiltakin myötäilijöiltä.
...
VIITTEET
*] Kari – taitelijaprofessori Kari Suomalainen, tunnetuin pilapiirtäjämme
1] Hyveellistävä kansallistunne ja identiteetti itsestämme ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/148081-tarvitaanko-kansallistunnetta-ja-identiteettia - [US_P/il]
2] Evoluution aivokapina vastustaa näyttö- ja vertailutaloutta? ~ http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/evolutiivinen-aivokapina-nyt-riitt - [AL/BLOG/il]
5] Kun presidentti Halonen ei suostunut kenraalin viimeiseen toiveeseen ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/01/tasavaltamme-presidentin-arvomaailma.html - [BLOG/il]
6] CASE – Ilkka Kanerva ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2008/01/case-ilkka-kanerva.html – [BLOG/il]
7] Onko meillä kansakuntana varaa ylläpitää Kataisen sextettiä? ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=926989 - [IL/Kesk./il]
Ilkka Luoma

Kansalaisaktivisti ja suomalaisuuden kannattaja


...
EXTRA
Kokoomus Nuoret ry:n esiinmarssi – uudistajina?
Schubak ~ ääniä oikealta ja vahvuuden lakien kunnioittamisesta – prototyyppikokoomuslainen?Sent

Sent: Tuesday, September 10, 2013 11:32 AM
Subject: KANSALAISMIELIPIDE - Kokoomusnuorien irtiottoa identiteetin kaipuussa
...


KNL - Kokoomusnuoret ovat perus- ja perussuomalaislinjoilla
(Media kohisee KNL:n irtiotosta emopuolueeseen nähden – jo muinoisen KNL puheenjohtaja Ilkka Kanervan aikana nuoriso haahuili osaksi oikeammalle – oli menossa Georg C. Ehrnrooth´in perustuslaillisten yritelmä saattaa Suomeen “äärioikeistolaista” otetta – saivat kaksi kansanedustajaa, kun loikkasivat RKP´ sta, Kokoomuksesta sekä myös myöhemmin SMP´ sta)ALUS
BLOG 22 736 | 2 051 - IL
---09092013---doc.: kokoomusnuoret_09092013.doc – OpenOffice.org Writer
463 | 4750 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti