torstai 16. maaliskuuta 2017

Hollantilainen Geert Wilders on myös reviiripuolustaja


(Hollannissa järjestettiin vaalit, joissa häviäjästä tuli voittaja ja kehityksen pysäyttäjä; sen sijaan voittajasta leivottiin meidän West – trollingissa |0 häviäjä, vaikka häviäjä Geert Wildersin Vapauspuolue lisäsi paikkojaan noin 25 prosentilla – näin meillä media, ja muualla laajemminkin tarkoitushakuisesti manipuloiden)


[… pitkin EU – Eurooppaa jylisee puhuri, jossa kansalaiset eri EU – maissa nostavat päätään oman kulttuurinsa, kielensä, historiansa ja tapojensa puolustamiseksi. Kansalainen Kees Hollannissa kutsuu tätä reviiripuolustukseksi |1

 … kansalainen Lisa Hollannista, joka ylläpitää hollantilaisuutta synnyttäjänä, tietää miten herkän vääjäämättömästi kansojen sulatusuuni peittoaa, vahvistaa ja/ tai degeneroi eri kulttuuri- ja uskontosuuntia. Toisaalta kansalainen Lisa tietää monikulttuurisuuden olevan myös rikkaus, jos keskinäinen kunnioitus vallitsee eri ryhmien välillä… ]


Emme puhu toden tilanteessa mistään rasismista |2, vaan puolustusreaktiosta – vuosimiljoonaisen evoluution kehittämänä järjestelmänä, jota kutsutaan reviiripuolustukseksi. Reviirit on elinalueajattelu, jossa samankaltaisuus ylläpitää kaltaistaan yhteenkuuluvuusjärjestelmää - pitkälti tavoitteina turvallisuus, elinmahdollisuudet sekä suojattu lisääntymisalue, johon on kylläkin haettava geenitäydennystä reviirin ulkopuolelta.


Hollannissa Geert Wilders on reviiripuolustaja

Media meillä synkensi Wildersin Islamin vihaajaksi – olematta sitä, tai ainakin Wilders itse sen selkein sanoin medialle kertoi. Jostain media kuitenkin keksi tuon halventavan ja uhkaavan ilmauksen, mutta mistä syystä?


Otamme tähän kaksi esimerkkiä kuinka meillä valtamedia halusi Hollannin vaalituloksen lukijoilleen tarjoilla:

1
Vaalivoittaja iloitsee, oli menettänyt kahdeksan paikkaa. Sen sijaan vaalien häviäjäksi tituleerattu Geert Wilders sai neljä paikkaa lisää. Ehkä huomattavin seikka oli korkea äänestysprosentti – 81 prosenttia. Mikä tätä meidän perinteellistä West - trolling - mediaa oikein vaivaa, kun uutisointi on näin suoraviivaisen manipulatiivista - vieläpä niin, että Wilders nimettiin Islamin vihaajaksi, jota hän ei ole koskaan niin ilmaissut!allekirjoittaneen kannanotto tähän HS uutisointiin (toimittajina Pekka Mykkänen ja Mikko Paakkanen) linkin ~ http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005128829.html - alta.


2
HS jatkaa vahvan manipulatiivista ja tarkoitushakuista osittaisuutisointiaan - miksi meillä ja meidän "puolueettomassa" valtiossa päämedia ajaa näin räikeän yksipuolista West - trolling mediointia? Nyt ei ole kysymys Wildersin hyvyydestä tai huonoudesta, vaan uutisoinnin tasosta ja laadusta - tosiasia oli se, että Hollannin vallassa oleva pääministeripuolue VVD hävisi kahdeksan paikkaa ja Wilders voitti, lisäten paikkoja noin 25 prosentilla! Mikä tätä meidän mediaa oikein vaivaa - eivätkö lukijat ole oikeutettuja asiauutisointiin, vaan saavat lukijakutsun mediamanipulaatioon?allekirjoittaneen kannanotto tähän HS uutisointiin linkin ~ http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005128997.htmlalta.


Mikä pysäytettiin Hollannissa?

Hollannin istuva pääministeri Mark Rutten riehaantui VVD – puolueen vaalivoittajana, huutaen ”väärän populismin” pysäyttämisestä. Ensinnäkin miten tapahtuu pysäyttäminen, jossa voittaja häviää kahdeksan paikkaa ja häviäjä voittaa uusia paikkoja noin 25 prosentin verran – edelliseen vaalitulokseen rinnastettuna. Mitä tässä pysäytettiin? Eikö tässä mieluummin jatku kehitys kohti ”hävinneen” voittokulkua? Kysymys: ”Kumpi puoli eteni?

Huomioitavaa: Korostan tässä, ettei tämä kirjoitus ole ylistystä Geert Wildersin Vapauspuolueelle, tai tämän aatemaailmalle – vaan teksti herättelemään meidän suomalaisia lukijoita kohtaamaan nykyisen perinteellisen valtamedian manipulatiivinen ote viestittää sanomaa, jonka se katsoo olevan oikein. |*

On kuitenkin pakko todeta, että suvaitsevaisuus jää usein suvaitsemattomuuden jalkoihin – en jaottele nyt tässä mistä puhaltaa suvaitsemattomuus tai mistä suvaitsevaisuus – juuri tästä aiheesta saa enemmän näkökulmia täältä ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/05/nujertaako-suvaitsemattomuus.html -


Entä seuraavat uuden kansalaistunteen aallot EU – Euroopassa?

Nyt on saatu uuden ajan prototyyppejä – niin Englannin Brexit – tuloksena kuin trumppismin nousuna |3 Yhdysvalloissa. Näillä kahdellahan ei ole oikeastaan mitään yhtäläisyyttä – vain se, että manipulatiivinen West – trolling media erehtyi raskaasti esiuutisoinnissaan ja ennusteissaan. Nyt Hollannin osalta oltiin varovaisempia [LINK].


Kesäkuussa 2017 on Suomen vuoro kokea reviiripuolustajan voimaa tai heikkoutta

Entä meillä Suomessa, jossa reviiripuolustaja Jussi Halla-aho otti kansalaisvelvollisuuden vastaan |4 ja ryhtyi ennakoidusti Perussuomalaiset -puolueen puheenjohtajakilpaan, miten käy suomalaisen suvaitsevaisuuden tai suvaitsemattomuuden?

Tekstin lisälinkit


...
|* Onko kaiken äärioikeistopelon takana Saksan kolmas valtakunta – kansallissosialistisine aatemaailmoineen. Ehkä tai sitten ei, mutta tässä linkki ja toinenkin tuohon mystifioituun ideologiaan, joka eli ja kuoli johtajansa mukana. Linkit: a) ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/06/eurooppa-rajahti-75-vuotta-sitten.html – ja b) ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/06/asioita-joista-ei-uskalleta-tai-haluta.html - ja c) ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/01/1933-80-vuotta-sitten-adolf-hitler_31.html -


EKSTRA Kuka on Geert Wilders ~ http://areena.yle.fi/1-3997596 – [Yle Areena - Ulkolinja]


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä


...
AL | US | VU | BL | BL | FB | FB | T | BLOG 130048


DOC Wilders_16032017 – Microsoft Word Starter
PVM 16032017







|663| - 872

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti