lauantai 31. lokakuuta 2015

Soinismin puolustuspuheenvuoro

!
(Media riepottelee nyt oikein olan takaa perussuomalaisia, miksi – niin sitä on todellisuudessa vaikea sanoa. PS saattaa olla liian vaikeasti käsiteltävä mediaväelle. Timo Soini *] on liian rehellinen sanoissaan ja ne maistuvat usein sisällyksettömiltä – Timo ei kunnioita, eikä arvosta mediaa – pitää sitä takiaisena, kuten aikanaan presidentti Mauno Koivisto perässä hiihtäjinä, joilta hän kielsi tulkinnat omista puheistaan)

[…’persuerkki’ kysyi kollegaltaan Raaka-arskalta miksi perussuomalainen äijäenergia unohdettiin, eikä isänmaan arvoja itsenäisyydestä, omasuomalaisista, eroa EU’ sta ja eurosta ole rummutettu riittävästi – vaan hinku Audin nahkasohvalle ylitti himona kaiken sen kunnian, joka kaulassa Leijona-riipuksena killuu …

 …’persupirkko’ kysyi kollegaltaan Auttaja-aijalta miksi, kun vihdoin halusimme PS’ ään mukaan - se käänsi selkänsä ja liputtaa pääministeri Juha Sipilän teesejä pakkoleikkauksista, senkö mekin nyt ansaitsimme? … ]


Nuorista irtosi BB - vastus Timo Soinille. Sebastian Tynkkynen harjaa ja vatkaa nyt huolellisesti Timoa. Sebastian ei jaksa antaa arvoa Soinin uskomattomalle työlle konkurssista Suomen toiseksi suurimmaksi puolueeksi ja hallitusvastuuseen. Timo kasasi määrätietoisen nokkelasti idean soinilaisuudesta, joka nostettiin populismin retoriikalla ylös kansan tietoisuuteen – sillä kyllähän kansa tietää.


Retoristit
[ … persuissa ahdistaahttp://www.hs.fi/kotimaa/a1446186556864 - ] E]

Soini oli oppositiossa ikuisuuden. Ei muutamalla kansanedustajalle nousta valtaan eli hallitukseen. On vain retoriikan sanasepitelmät, niillä piti hankkia kannatusta. Ensimmäisenä siihen syttyivät äijä-energistit, yli 50-vuotiaat miehet, jotka ihailivat Tony Halmeen voimaa ja suorapuheisuutta suomalaisuudesta. Oli syntynyt vihdoin vastavoima poliittisille broilereille, joiden hauis ei komiteamietintöä painavampaa ollut kantanut.


Iskulausekulttuuri

Iskulauseiksi otettiin banaanit, kaislikkohauet, nenäherneen kokoiset melonit, kiristyvät kypärän remmit ja paljon muuta, joita tehtaili joku sanaseppo – varmaan naureskellen itsekseen. Mutta nuo verbaaliherneet purivat ja upposivat ja kannatus nousi. Tuli jytky ja kansa oli lähtenyt liikkeelle.  

Kansa oli saanut uunoturhapuropuolueen – ilmaisu positiivisella huumorilla, sillä Soinin retoriikalla.
Soinia arvostettiin suuresti sitkeydestä ja uskosta Vermon kautta englantilaisten jalkapalloon. Kansanmies oli hurmannut aitosuomalaisena EU- ja eurovastustajana, joka ei oikein Natoakaan sietänyt. Tuli luvattua sitä ja tätä. Katolilaisuus antaa lähes kaiken anteeksi – Timo tietänee tämän hyvin.


Jytky jytkytteli hallitukseen
[ … nyt pitää olla tarkkana, ettei jytkytellä oppositioon! ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/10/jytkyttaen-oppositioon-soinismin.html - ]

PS kohosi toiseksi suurimmaksi, vaikka ääniä se sai eduskuntavaaleista 2015 kolmanneksi eniten. Äänimäärä ei haitannut Soinia – oli aika nousta hallitukseen toteuttamaan Suomen pelastusta – oli toivo olemassa, paremmasta.

Äänestäjät hurrasivat, olihan Soini saanut ansioillaan tavoitteen, jonka kauan sitten asetti. Sitkeys palkittiin, ja samalla oli syntynyt yksinvaltias, jolle ei saanut sanoa liiaksi vastaan – vaikka avoin keskustelu oli sallittua, kunhan se käytiin Soinin ehdoin.


Valtias oli tarkka berberistään, sitä ei saanut sotkea,

 … sillä Timo tiesi, että tulee hetki, jolloin sitä on käännettävä. Vastuunotto vaati sitä – retoriikan aika oli ohi, oli käärittävä hihat ja ryhdyttävä työhön. Vaihe yksi oli nyt mennyttä elämää ja nyt jytkytteli uusi elämä, minkä teeseillä piti Suomi korjata.

Soini tiesi tarkasti, että oppositioliturgia oli nyt ”out” ja piti ottaa valtiomiesasento. Ministeriys edellytti ja oli kiva lähteä tapaamaan maailman suuria – ”Olen Timo Suomesta ja on kiva nähdä sinuakin – mitä kuuluu”. Takki olikin jo alkanut ahdistamaan, kun mediakaan ei antanut odotettua arvostusta.


Teesit olivat ohuet ja piti luovia Sipilän ”maltalaisissa käänteissä” –
[ … Sipilän maltalainen käännös ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/09/yhteiskuntasopimus-3.html - ]

 … välillä syöksyttiin ja sitten peräännyttiin – noinhan kuulemma yrityksissäkin toimitaan. Sipilä komensi, olihan hänellä yritys- ja työkokemusta. SSS’ n kaksi muuta ässää, ulkoministeri Soini ja valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) eivät juuri arkitöitä ole tehneet, vain edustaneet politiikassa tai politiikan vanavesissä.

Syntyi ryntäilevä hallituspolitiikka, jonka tavoitteet olivat toimitusjohtajan sanelemat. PS otti takapakkia ja perääntyi Raaka-arskan ja Auttaja-aijan kunnioittamista arvoista. Piti pysyä Audin nahkasohvalla, sillä sieltä tätä Suomea hallitaan.

Soini vältti ammattipoliitikkomaisesti tavallaan hänelle kuuluneen valtiovarainministeripestin, sillä se olisi ollut liikaa jo rauhallisemmillekin Leijona-mielisille, jos Soini olisi leikannut eläkeläisten etuja. Stubb leikkaa ja Soini matkustaa, kun taas Sipilä tekee päätökset.


Reviristit – reviiripuolustajat

Mitä tuo otsikko on? Se tarkoittaa ihmisiä, joille itsenäinen, omat rajat omaava isänmaa on kaikki kaikessa. Talvisodassa niin toveri kuin kapitaali löivät kättä ja seisoivat samassa juoksuhaudassa. Reviristi on reviirirajojen tunnustaja, joka ymmärtää, että koko eläinkunta on toiminut sadat miljoonat vuodet nimenomaan reviiriajattelulla ja – puolustuksella 0].

Suomella on reviiri, vaikka toivotamme kovasti työtätekevän 1] tervetulleeksi Suomeen. Me haluamme meillä oltavan, kuten meillä on totuttu olemaan. Silti olemme uteliaita, ja jopa voimme omaksua parhaita ominaisuuksia muilta. Kuitenkin olemme suomalaisia laulun ”Olen suomalainen**] mukaisesti. 2]


Sisu Suomesta

Sisuuntuneet immoslaiset 3] ja mahdollisesti siitä lievempi ja henkis-älykkäämpi halla - aholaisryhmä muodostavat reviristien ytimen. Molemmat herrat – niin Olli Immonen kuin Jussi Halla-aho ymmärtävät, että PS on soinismin luomus. Vielä tässä vaiheessa PS ei ole juuri mitään ilman Timo Soinia. Timo oivaltaa tämän, on jopa lohkaissut sen ääneenkin.

Timo tuskin on ehdokkaana enää seuraavista normaaleista eduskuntavaaleista – hänelle ehkä siintää jo kataismaisesti 4] jokin eurooppalainen pesti. Timo ei varmaan halua loppuelämäänsä ulkoiluttaa koiraa – tai eihän sitä tiedä, yleensä hevosista tykkäävät ihmiset pitävät myös koirista.


Timo Soinin puolustus
[ … eduskunnasta totuuksia huuteleva retoristi ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=956328 – [16081 ]

Soini on suunnitellut huolella puolueensa noston parrasvaloihin. Timo on myös nopea käänteissään, nyt kun on vastuunkannon aika, populismi ja oppositiokausi saa jäädä. Nyt korjataan Suomea ja lopultahan Timo on täysin oikeassa; ei ne keinot millä valtaan – vaan ne teot, jolla Isänmaa korjataan.  Soinilla on aikaa yhdeksän kuukautta, sillä niin kauan kuluu, kun uusi sukupolvi tulee ”uunista ulos”.

Tekstiulokkeet
**] Kari Tapio – Olen suomalainen ~ https://youtu.be/zwVAHHP-uZg - [YT]
**] Popeda – Ukkometso ~ https://youtu.be/ts_Lw3qrTfM - [YT]

E]
Perussuomalaisissa ahdistaa - on tapahtumassa poliittinen evoluutio ja tuotekehitys. Perussuomalaiset hajoavat ja näin syntyvät soinilaiset (retoristit) ja halla - aholaiset (reviristit)... Demarit nousevat hallitukseen 5] tai saamme ennenaikaiset eduskuntavaalit.

Numerointi
0] Äärioikeisto puuttuu? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=957810 – [13408]
1] Työteliäs ja koulutettu pakolainen! ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/09/pakolainen.html -
4] AAA’ n tarina ja katais-pyrkyryydet ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1137511 – [17290]
5] Päättyykö demareiden aatteeton tuska? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1064771 – [23099]


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä


AL  ..  IL  ..  Vf  ..  Pz  ..  BL  ..  BLOG 62877
---31102015---

doc.: Soinismin puolustuspuheenvuoro_31102015 – Microsoft Word Starter

872s | 985s 




...

1 kommentti: