maanantai 12. kesäkuuta 2017

Some repesi – reviiripuolustaja Halla-aho otti paikkansa



Perussuomalaisten uusi puheenjohtaja haluaa lakaista pöydän puhtaaksi. Edellinen puolueen luoja ja isähahmo, vajaalle puolelle kokousedustajista – Timo Soini saa mennä ja luovuttaa ulkoministerisalkun …, mutta kenelle?

Tosiasiassa Suomi ja monet suomalaiset saivat tahtonsa lävitse. Äijäenergia jyllää ja reviiripuolustajat saivat makean voiton. Mitä tämä reviiripuolustus oikeastaan on? Yksinkertaista, se on meidän kaikkien tuntema evoluution vuosimiljoonien aikana rakentama ja ylläpitämä suojajärjestelmä ”vääriä geenejä kohtaan”.

Nyt on kysymys siitä, miten tämä reviiripuolustus halutaan ymmärtää. Reviiripuolustus ei ole rasismia, vaan puolustusjärjestelmä ja sovun ylläpitäjä, joka rajaa erilaiset omiin karsinoihinsa. Tämä ei tarkoita suljettuja rajoja, vaan vanhaa yleisesti hyväksyttyä periaatetta - ”Maassa maan tapojen mukaisesti”.


Suomi on siitä erikoinen maa, että olemme kahden voimakkaan vaikutteen alla ja rajalla. Olemme idän jä lännen vedenjakajalla. Olemme itse niin lännestä kuin idästä ja olemme varustetut muun muassa muassa omanlaisella melankolialla, joka viestittyy myös uuden ps-puheenjohtajan, Halla-ahon habituksesta |1.


Tohtori Jussi Halla-aho on reviiripuolustaja!

Näin kirjoitimme aikanaan 09.03.2017 ---

” … (Toistaiseksi ulkoministeri Timo Soini ilmoitti odotetun ja tiedetyn ilmoituksen: ”En lähde enää PS -puheenjohtajakilpaan” |1. Ilkeät kielet myhäilivät, ettei Timo enää uskaltanut tai jaksanut koetella itseään reviiritaistelija Jussi Halla-ahoa vastaan, siksi suosituksi Jussi oli noussut ”perus - perussuomalaisten” joukoissa, jotka junttasivat todeksi aikanaan soinismin sanakukkaset – jytkyn ja jatkojytkyttelyn)

[ … Perus – Erkki äänestää Halla-ahoa, sillä hänellä on selvä kanta maahanmuuttoon; se on kirkas – ei enää perusteettomia pakolaisia, ei sekoiteta omaa pakkaa enempää. Halla-aho sai siipeensä jo uransa alkuvaiheissa kun ennusteli Kreikkaan panssarivaunuja kaduille – syntyi Jussille liikanimi ”panssarijuntta

Perus - Päivikki ihmetteli minne ovat kadonneet Perussuomalaisten jytkyttelyteesit: ”Ei Natoon, ei EU ja markka takaisin”. Hävisivät kuin hauet kaislikoista. Pettikö Soini äänestäjänsä? |2 Ehkä, aprikoi Perus- Päivikki, olivathan kannatusmittaukset pudonneet puoleen huipustansa, ja Halla-aho saattaa puolittaa vielä puolikkaankin – jakamalla puolueen kahteen osaan. No – aika näyttää … ]


Halla-aho on yhden liikkeen asiamies, fiksu ja sanallisesti ymmärrettävä – vähemmän lakritsia, vähemmän banaaneja eikä rehottavia finnejä lainkaan. Soini johti retoriikalla – ”Miten Te kehtaatte, ja kyllähän Te kehtaatte”. Nyt soivat uudet sävelet ja Timo saattaa karistaa Jyrki Kataisen tavoin tomut jaloistaan. Pää oli tullut vetävän käteen?
… ”

...


Jussi oli myös panssarijuntta,

kun mainitsi Ateenan kaduille mahdollisista tulevista panssarivaunuista, oliko Jussi oikeassa – jää vielä nähtäväksi, näin kirjoitimme panssarijuntasta vuonna 2011 ---

” … Erotetaanko panssarijuntta Jussi Halla-aho [PS]? ... Reviiripuolustus synnytti joukkomurhan Norjassa. Teon tekijä oli suomalaisen oppineen kansallisvaltiokannattajan Jussi Halla-ahon kannattaja (mainitsee tekstissään). Tänään kuulemme vangitsemisoikeudenkäynnissä reviiripuolustuksen päämäärät viikinkien jälkeläiseltä. Norja on kansallisvaltio, joka tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa!


Perussuomalaiset, halla-aholaiset ja aitosuomalainen reviiripuolustus

Perussuomalaiset ovat oivaltaneet yhdenasianliikkeenä maahanmuuton tuomittavuuden, joka on jo enemmistön taholta hylätty osittaisrasistisena toimintamallina. Suomi tarvitsee maahanmuuttoa, mutta meillä on oikeus reviiripuolustukseen ja se onkin laajojen kansanjoukkojen hyväksymä oikeudenmukainen tapa suojella itseämme - olematta rasisti.

Näin kirjoitimme, kun muutkin puolueet heräsivät vuosimiljoonia vanhaan tosiasiaan --- Toisaalta Eero Heinäluoma (sdp) ei ole antamassa potkuja töissäoleville - oli ihonväri mikä tahansa. Monet hommat eivät ole kelvanneet valkoisille alkuasukkaille - mm. siistijät, ...työtehtäväalue, jota ilman hukkuisimme paskaan. Demareiden reviiripuolustus on tarkoitettu niille työtehtäville, jotka tulevat jakoon tänään ja huomenna. Olemmeko valmiit alentamaan palkkatasoamme - se on se ainoa keino torjua edullisemmat toverit "halvemmista maista"?
… ”



Entä nyt, kun soinismi on puhallettu pihalle – ja reviristit ottivat paikkansa?

Demokratia on puhunut sanoi puolueen luoja ja entinen pääpersupomo Timo Soini.

Media revittelee nyt innoissaan, vahingoniloisena ja sopuleina – ennustellaan hallituskriisiä, jota Halla-aho ei taas ennusta. Jussi on fiksu, terävä ja sanavalmis – ollen kirkasymmärteinen ja -sanallinen arkikansalaisille.

Jussi on myös terävä, ja häntä on vaikea peitota. Hänessä on samaa keskusteluälyä kuin kokeneissa ulkopolitiikan ammattilaisissa Erkki Tuomiojassa ja Paavo Väyrysessä. Jussi olisi kansan näköinen presidenttiehdokas ja olisikin kiusallista istuvalle presidentille joutua väittelyihin Halla-ahon kanssa – puhumattakaan demareiden Erkki Tuomiojasta ja Kansalaispuolueen Paavo Väyrysestä!

Media revittelee Aensin allekirjoittaneen kommentti ja sen jälkeen medialinkki

Suomalaiset ovat saaneet reviiripuolustajansa. Hallitus tsekkaa nyt omaa reviiriään ja katsoo sopiiko heidän reviirilleen nämä suomalaisen reviirin puolustajat.

B... Saammeko kauan odotettua uusväriä politiikan hoitoon? Nyt ennusteita, saako Halla-aho johtamansa puolueensa kannatuksen nousuun?

C... Äijäenergia on puhunut. Sana-akrobatialla ei tänään hallitusvastuupuoluetta johdeta - vaan teoin, jotka kumpuavat äänestäjille annetuista lupauksista.

DLähti kuin hauki kaislikosta. Veti kait melonin kokoiset herneet nenään, kun ei saanut enää banaania ja lakritsia ... " -kuuluisia soinismin sananparsia vuosien varrelta. Sanahelinäretoriikka sai nolon lopun. Tosiasiassa Soini ansaitsee kohta repeävän Perussuomalaiset puolueen kunniapuheenjohtajuuden, kuten aikanaan Paavo Väyrynen Keskustasta.

E... Kokoomuksen todellinen johtaja Jan Vapaavuori jyrähtää - halla-aholaiset eivät kelpaa Kokoomuksen hallitukseen

F... Jätetään turhat kiukuttelut sikseen. De Gröna kärkkyy ennenaikaisia eduskuntavaaleja. Kokoomus voidaan vaihtaa demareihin. Persut voidaan hajoamisensa jälkeen korvata, millä? (!)

GTeuvo "Teukka" Hakkarainen presidentinvaaleihin ehdokkaaksi ... tai Pohjois-Karjalan lahja maailmalle - edustaja Pentti Oinonen, ellei Olli Immonen! .

HPolitiikka, ja erityisesti valtapoliitikot vaativat korjaussarjan. Korjaussarja alkaa älykkään europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon valinnalla Perussuomalaisten uudeksi kirkkaan fiksuksi puheenjohtajaksi, jonka ”hauet ja lakritsit” eivät kiusaa kansalaisia tyhjinä puheina. Kun Jussi puhuu, on se selvää, ymmärretävää aivan tavallisen ihmisen tarvitsemaa tietoa poliitikolta, joka aloittaa politiikan lähentämisen arkikansaan … | … Suomi syöksyi kohti hallituskriisiä, kun maahanmuuttovastaiset ottivat vallan perussuomalaisissa – HS:n yhteenveto halla-aholaisten voitonpäivästä ...


Entä nyt?

Edellinen puheenjohtaja ja puolueen luoja Timo Soini voidaan nopsasti nimittää kunniapuheenjohtajaksi, kuten aikanaan Paavo Väyrynen Keskustan kunniapuheenjohtajaksi. Tällä ehkä voidaan helpottaa Timon katkeruutta, kun hänen perintöprinssiään demokratia ei halunnut uudeksi uudistajaksi – Sampo Terho olisi ollut säilyttäjä, ja tätä puoluekokousedustajisto ei halunnut. Kansa on puhunut.


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

AL | US | VU | T | BL | BL | FB | FB | BLOG 145775

DOC reviiripuolustaja_11062017.doc – OpenOffice Writer
PVM 11062017


|906_8372|

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti