maanantai 25. toukokuuta 2020

Ilkka Luoman HS-kommentit 21052020 - II



      21052020

...
  • 1 - 2

  • Suomalaisten tutustuminen pääministeriin on vielä kesken

    Ilkka Luoma 
    [1] 2 - Sanna on Suomelle innostava 'uusi normaali' - hän ei ole teflonisti*, eikä sivulauseessa jo mielipidettä muuttava. Sanna osaa olla tavallinen ihminen kansakunnan käytännön kaapin päällä.
    .
    * Teflonisti - on pukuhenkilö, jonka berberistä kimmahtaa kansan heittämät kikkareet - jälkiä jättämättä
    .

    Erityisiä ominaisuuksia, jotka jo kansakuntamme tuntee Sannasta, on tarkka kuuntelutaito, ennen kuin tehdään yhdessä - toverihenkistä yhteistyötä - "me tehdään porukalla päätöksiä" -sävyttää Sannan ajatusmaastoa, miten valtakuntaa johdetaan.

    Tampere on ollut toverikulttuurissa hyvä opettaja Sannalle

    Kansa muistaa erinomaisesti edesmenneen presidentti Mauno Koiviston "suuret tekijän kadet", joihin niihinkin luotettiin. En tiedä kuinka suuresti Sanna komppaa mahdollista esikuvaansa Koivistoa, mutta sen kansa tietää, että Koivisto oli mies paikallaan - ajassa, kuten hänen edeltäjä presidentti Urho Kekkonen.

    Sanna edustaa uutta politiikan hoidon aaltoa, joka osaa luottaa, osaa delegoida ja kuuntelee tarkalla korvalla - kaikista näistä ominaisuuksista kansakunta hyrisee tyytyväisyyttä. Eikä ollut ihme, että perusteeton nokkimiseksi tarkoitettu pulina oppositiosta nosti muutoin Sannan sävyisään kielenkäyttöön tuon "valheellisella" -sanan! e
  • 2

  • Sdp:n kannatus kohosi yli 22 prosentin, perus­suomalaisten kannattajia palasi takaisin katsomoon

    Ilkka Luoma 
    Demarit lentävät nyt Sannan tahdissa. PM Sanna Marin on saanut siivet Suomen kansalta. Luottamus on toiminut, ja Sanna edustaa uutena normaalina aivan erilaista politiikan hoitoa kuin perinteen teflonistit*.

    Muistettakoon, että politiikka on yhteisten asioiden hoitoa - ja tässäkin Sanna on osoittanut uutta normaalia, sillä Sanna tekee hyvän kuuntelutaidon myötä analyysien jälkeistä yhteistyötä juuri oman NNV-hallituksensa** kanssa - aidosti yhdessä; ehkä Keskusta kippuroi vähän tupailtojen tahdissa (?)

    Sannalla ja demareilla on tekijän paikka, eikä tässä vielä kaikki - vaan myös yhdistäjän paikka. Katsotaan uusnormaalin innoittamana uuden maailman näkymiä - vähentämisineen - eikä niikään kasvuhokemallisin tyhjin lausein - olisi nyt aika yhdistää koko uuden politiikan hoito!

    Mikäli SDP, Vasemmisto ja Vihreät yhdistyisivät kansanliikkeeksi - 'Ihmisyyden ehdoilla ja elollisuutta kunnioittaen' - olisi heillä yhdessä käytössään noin 40 prosentin kansakunnan kannatus - nykymittauksena. Tuo puolisitaatti voidaan yhdistää - Elollisuuden kansanliikkeeksi - ELO' ksi.

    Korona on ollut "hyvä isäntä" - herättämään, jonka Suomessa tämä PM Marinin hallitus kääntää toimivaksi rengiksi sytyttämään huomio, ettei elollista biosfääriä voi loputtomiin kasvuhokemallisin menetelmin nyhtää!

    On aika vähentää ja säästää itselleen Elämää - koko kansakunnalle ja lopulta ihmiskunnalle. Suuria sanoja, mutta jo huomisesta lähtien pakollisia, jos haluamme Elää.

    Demarit Sannan tahdissa ovat löytäneet ajovaihteen päälle


    Kun kone pyörii ylikierroksilla se kuluttaa eniten. On siis aika vähentää oravanpyörällistä vauhtia, sillä meitä kaikkia elättävä luonto loppuu altamme, ja näin vilja jää korjaamatta, kun sitä ei enää ole - tämä ei ole pelottelua, sillä uhkakuvat tapahtumasarjoista itse biosfäärissä jo todistelevat tuon mahdollisuutta.

    Sannan ei kannata jättää työtä kesken!


    Nyt on saatu hyvä väliaikatodistus, Korona-uhan ollessa silti yhä päällä. 'Elämä ensin' -mentaliteetti tuo tulosta?
...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti