lauantai 22. elokuuta 2020

Toveriaate lähestyy kuluttajien vastuuta Elämää luovasta ympäristöstä


Kuva ~ https://yle.fi/uutiset/3-11506037 -  

"Antti Rinne jäähyväisissään: SDP:n vallanhimoiset pikkupelit haudattava – Sanna Marin: Työllisyyttä vahvistettava oikeudenmukaisella tavalla"

*

.

Demarit saavat uuden puhenjohtajan - PM Sanna Marin astuu remmiin

1 - PM Sanna Marin NNV-hallituksen* toistaiseksi vahvana johtajana on onnistunut hämmästyttävän hyvin. Suurta suosiota ei myöskään heikennä hänen rehellinen tapa nähdä itse tavallisena ihmisenä tavalliset kansalaiset, joita on suomalaisista ylivoimainen enemmistö. Sanna osaa myös tunnustaa tehtyjä virheitä.

Marinin osaavuus näkyy harkinnassa, asiantuntijoiden kuuntelutaidossa ja analyyttisessä pohdinnassa, johtaen sopivan tuumaustauon jälkeisiin päätöksiin. Sanna osaa myös kuunnella hallituskumppaneitaan. Eikä omien ojentaminen ystävällisesti ole vierasta.

Yllä mainituilla ominaisuuksilla mennään pitkälle, vaikka todelliset koettelemukset ovat vielä edessä. Työtä, työtä ja työtä - kansalla pitää tekemistä, muutoin se hermostuu ja saattaa äityä seurailemaan kansallista vireyttä - liiallisvoimallista reviiripuolustautumista. Perussuomalaiset reviiripuolustajina voivat saavuttaa jopa 25 prosentin kannatuksen. Voi olla, että tämän tosiasian kanssa pitää osata Elää!

PM Marin ei ehdi paljoakaan tekemään varsinaista puoluejohtajan työtä, siispä Sanna tarvitsee vahvan puoluesihteerin, johon luottamus on täydellinen.

Miksi vahva puoluesihteeri? Siksi ,että nyt Sannan myötä demariliikkeellä on aivan erinomainen paikka uudistaa koko oman poliittiskansallisen kenttänsä ja samalla ohjelmansa ja aatemaailmansa - uusjäsenhankinnalla - onkin odotettavissa virta uusia vereksiä jäseniä - Sannan ajatusmaailman vetämänä.

Muistamme, että Forssasta on jo pitkä aika! >

.

HS-ote: ” … Rinteen johdolla Sdp voitti vaalit, mutta Rinne joutui väistymään pääministerin paikalta joulukuussa 2019. Tilalle tuli Sanna Marin, ja puolue siirtyi Sanna Marinin aikaan

~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006610240.html  –


..

2 - Maailma on vankasti muuttumassa – Gaia (=maaemo) kuumenee ja se kuumentaa myös poliittista liikehdintää

On vähentämisen aika. Silti mielekästä työtä pitää olla, mutta pienemmällä ostovoimalla - ja tuolle vastineeksi voimalla kaventuvat tuloerot. Sanna oivaltanee erinomaisesti maailmallisen luontobiologian tilan - se ei kestä nousevaa kasvuhokemallista kulutuksen näyttö- ja vertailutaloutta. Todellisuus paistaa jo näkevimpien silmiin. Suuri valtiovelkakaan ei ole yllättäen "ongelma"!**

Ensimmäiseksi Marinin pitää julistaa työreformi, jossa järjestetään ilman kikkailuja 50 000 todellista työpaikkaa. Ehdotus on jo olemassa. Se on kaikki johdot, kaapelit, piuhat ja putkistot järkevästi maan uumeniin - piiloon voimistuvilta sääilmiöiltä. Reformi olisi kuin rahaa pankkiin laittaisi - niin luonnon kuin ihmisenkin osalta.

 

Sanna on tavis tavisten joukosta, siksi hän viehättää niin monia, jopa yli puoluerajojen

Ehkä nyt koko vihervasemmistoinen puoluekenttä yhdistyy Suomen suurimmaksi kansanliikkeeksi - ajatuksella 'Elämä ensin' -mentaliteetilla.

 

|* NNV = Nuorten Naisten Voimaa, jonka rahapäätöksien reaalisuutta edustaa pitkää kokemusta omaava VVM Matti Vanhanen - yhdistelmä on hyvä, ja näyttää siltä, että suomalaiset ovat tyytyväisiä - ainakin vielä. 

|** ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2020/06/velkaa-enemman-velkaa-ekp-tuottaa.html  -

 

e

..

EXTRA

Yle: ~ https://yle.fi/uutiset/3-11506037  –

Pääministeri Marin: Työllisyyttä vahvistettava oikeudenmukaisella tavalla – Rinne SDP:n kokouksen jäähyväispuheessa: Ole heikomman puolella-Yle otsikko

 

 .

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

..

| TIEDE | Suomi24 | VU |


2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. .
    Vastaanottaja:
    sanna.marin@vnk.fi; antti.rinne@eduskunta.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi; antti.lindtman@eduskunta.fi; antton.ronnholm@sdp.fi

    Kopio:
    matti.vanhanen@vm.fi; Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; timo.harakka@lvm.fi; tuula.haatainen@eduskunta.fi; jutta.urpilainen@ec.europa.eu; marko.junkkari@hs.fi; sanna.nikula@hs.fi
    .

    VastaaPoista