sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Ilkka Luoman HS-kommentit 10092020 - I

 .

HS: Suomella ei ole varaa näihin julkisiin menoihin, sanoo Jussi Halla-aho ja tarjoaa ratkaisuksi veronkevennyksiä

 
..
Ilkka Luoma 

Jussi puhuu oppositiosta, se velvoittaa olemaan erimieltä, vaikka asiayhteydet eivät olisikaan kohdillaan

1 - Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon tulee olla erimieltä, mutta rehdisti uudistajana - ja näin onkin varaa suuriinkin muutoksiin, joista yllättäen polttopisteessä on kansalaisten kulutuksen vähentäminen, yllättäen tähän on Korona tullut avuksi!

Ollaanko jo heräämisen linjoilla?

Meitä kaikkia Elättävä luontobiologia saattaa olla jo varahapella ja nykyinen kasvuhokemallinen näyttö- ja vertailutalous on tiensä päässä.

Emme voi kuluttaa rajallisesta loputtomiin - hokien kasvua

Vain ymmärryksen kasvua voimme harjoittaa ja se tarkoittaa materiaalisten panosten ja niihin liittyvien muunnosenergioiden vähentämistä sekä kierrätyksien luontaista aikaselektiivistä tehostamista hyötysuhteellisempaan suuntaan. On siis muutoksen aika.

Meillä menee keskimäärin hyvin - vielä, aikansa

Meillä on varantoja, joilla kestämme tulevia mahdollisia kriisiaikoja. Tämä tarkoittaa varautumista olosuhteisiin, joita emme ole kokeneet nykyaikana. Synnyillään on niukkuus, jossa rahakaan ei riitä. Raha ei sinällään pidä hengissä - ainoastaan toimeliaisuudella operoitu työ, josta saadaan ravintoketjut kuluttajiin saakka. On siis kyse riittävyyden määrittymisestä uudelle tasolle
>[2]


...


Ilkka Luoma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti